Urządzenia i Akcesoria
Flan karmelowy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
3 porcje
Składniki
-
50 - 65 g cukru
-
250 g mleka 3,2% tłuszczu
-
2 jajka
-
50 g płynnego karmelu (patrz wskazówka)
-
580 g wody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
136.4 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
989.2 kJ /
236.4 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
36.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska