Urządzenia i Akcesoria
Pâte de speculoos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
540 g
Składniki
-
30 g de sucre en poudre
-
35 g de cassonade
-
290 g de biscuits speculoos émiettés
-
150 g de lait entier
-
75 g de beurre doux coupé en morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
71.9 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
1690.4 kJ /
404 kcal
Tłuszcz
24.8 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Węglowodany
42.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°21
48 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Parfait au caramel
7 godz.
Lemon curd Mode Sauce
20 min
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 min
Cristallisation du chocolat
15 min
Crème dessert au caramel
1 godz.
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45 min
Bouchées caramel-chocolat
4 godz. 45 min
Tablette de chocolat au blé soufflé
2 godz. 40 min
Crème dessert aux speculoos
6 godz. 20 min
Brookie
1 godz.
Cookies choco-speculoos
30 min