Urządzenia i Akcesoria
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
Chicken
-
chicken breast fillet, boneless, skinless (approx. 7 oz)1
-
salt to season, to taste
-
ground black pepper to season, to taste
-
1 sprig dried basil, plus extra to garnishfresh basil leaves plus extra to garnish1 sprig
Vegetable Soup
-
yellow onion quartered3 oz
-
garlic clove smashed1
-
unsalted butter cold, cubed (½ in.)½ oz
-
vegetable stock17 ½ oz
-
carrots in pieces1 ½ oz
-
celery in pieces1 ½ oz
-
fresh tomato in pieces2 oz
-
baby gold potatoes halved2 oz
-
zucchini in pieces2 oz
-
zucchini whole3 oz
-
carrots whole3 oz
Steamed Vegetables and Sauce
-
Dijon mustard½ oz
-
2 oz crème fraîchesour cream2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
242.5 mg
Białko
23.5 g
Kalorie
1275.3 kJ /
304.8 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
21.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Shrimp Sauté
25 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Tex-Mex Turkey Soup
50 min
Shrimp Scampi
40 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Garlic Shrimp
35 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min