Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 portions

Składniki

Chicken
  • chicken breast fillet, boneless, skinless (approx. 7 oz)
    1
  • salt to season, to taste
  • ground black pepper to season, to taste
  • fresh basil leaves plus extra to garnish
    1 sprig
    1 sprig dried basil, plus extra to garnish
Vegetable Soup
  • yellow onion quartered
    3 oz
  • garlic clove smashed
    1
  • unsalted butter cold, cubed (½ in.)
    ½ oz
  • vegetable stock
    17 ½ oz
  • carrots in pieces
    1 ½ oz
  • celery in pieces
    1 ½ oz
  • fresh tomato in pieces
    2 oz
  • baby gold potatoes halved
    2 oz
  • zucchini in pieces
    2 oz
  • zucchini whole
    3 oz
  • carrots whole
    3 oz
Steamed Vegetables and Sauce
  • Dijon mustard
    ½ oz
  • sour cream
    2 oz
    2 oz crème fraîche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 242.5 mg
Białko 23.5 g
Kalorie 1275.3 kJ / 304.8 kcal
Tłuszcz 14.4 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Węglowodany 21.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...