Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
TM6

Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)

4.4 (69 ocen)

Składniki

  • 4 oz Canadian bacon, cubed (see Tip)
    lub 4 oz bacon, cooked and cubed (see Tip)
  • 1 oz extra virgin olive oil, divided
  • 3 ½ oz yellow onion, in wedges
  • 5 ½ oz carrots, cut in pieces (¼ in.)
  • 1 oz soy sauce, to taste
  • 2 tsp sugar (opcjonalnie)
  • 4 large eggs
  • 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste
    lub 1 stock cube
  • 8 oz white short-grain rice (18-20 min cooking time)
    lub 8 oz long-grain rice (18-20 min cooking time)
  • 35 oz water
  • 8 oz mixed vegetables, e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (1 in.), zucchini, in half moons (½ in.)
  • sesame oil, to garnish (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1197 kJ / 286 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
39 g
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
3 g
Sód
512 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy