Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)

Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)

4.3 77 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • Canadian bacon cubed (see Tip)
    4 oz
    4 oz bacon, cooked and cubed (see Tip)
  • extra virgin olive oil divided
    1 oz
  • yellow onions in wedges
    7 oz
  • carrots cut into pieces (¼ in.)
    3 oz
  • soy sauce to taste
    ½ oz
  • sugar to taste
    2 tsp
  • large eggs
    3
  • long-grain rice (18-20 min cooking time)
    8 oz
    8 oz white short-grain rice, (18-20 min cooking time)
  • homemade vegetable stock paste
    1 heaping tsp
    1 stock cube, crumbled
  • water
    30 oz
  • mixed vegetables e.g. broccoli florets, frozen peas, cauliflower florets, green beans, cut into pieces (1 in.)
    5 oz
    5 oz frozen mixed vegetables, e.g. broccoli florets, peas, cauliflower florets, green beans
  • sesame oil (opcjonalnie) to garnish

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 383.6 mg
Białko 12 g
Kalorie 1199.9 kJ / 286.8 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 38.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...