Urządzenia i Akcesoria
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
4 oz bacon, cooked and cubed (see Tip)Canadian bacon cubed (see Tip)4 oz
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
yellow onions in wedges7 oz
-
carrots cut into pieces (¼ in.)3 oz
-
soy sauce to taste½ oz
-
sugar to taste2 tsp
-
large eggs3
-
8 oz white short-grain rice, (18-20 min cooking time)long-grain rice (18-20 min cooking time)8 oz
-
1 stock cube, crumbledhomemade vegetable stock paste1 heaping tsp
-
water30 oz
-
5 oz frozen mixed vegetables, e.g. broccoli florets, peas, cauliflower florets, green beansmixed vegetables e.g. broccoli florets, frozen peas, cauliflower florets, green beans, cut into pieces (1 in.)5 oz
-
sesame oil (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
383.6 mg
Białko
12 g
Kalorie
1199.9 kJ /
286.8 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti Carbonara
40 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Southwest Quinoa
40 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
40 min
Green Bean Gremolata
25 min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 min