Torta di rose

Torta di rose

5.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porzioni

Składniki

  • ½ limone preferibilmente biologico, la scorza
  • 1 ½ cucchiaio farina
  • 120 g di latte
  • 90 g zucchero
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco
    1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato
  • 2 tuorli
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 260 g farina
  • 1 pizzico di sale
  • 75 g di burro

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 41.2 mg
Białko 7.8 g
Kalorie 1623 kJ / 387.9 kcal
Tłuszcz 16.1 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Węglowodany 54 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...