Urządzenia i Akcesoria
Quick Thai chicken curry
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
garlic clove½
-
onions25 - 50 g
-
salt¼ - ½ tsp
-
oil20 g
-
Thai red curry paste25 - 50 g
-
coconut milk100 g
-
water100 g
-
waxy potatoes peeled, cut in bite-size pieces200 g
-
carrots cut in bite-size pieces50 g
-
chicken breast fillets, skinless cut in cubes (3 cm)300 g
-
frozen green peas75 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish1 - 1 ½ sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
633.5 mg
Białko
40.7 g
Kalorie
2174.6 kJ /
519.8 kcal
Tłuszcz
22.5 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
33.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 Min
Chilli con carne
40 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Chopped vegetable salad
10 Min
Vegetable soup
35 Min
Lentil curry stew with chicken
8 Std. 35 Min
Meatballs with tomato sauce
45 Min
Chicken garam masala
50 Min
Beef goulash with bread dumplings
1 Std. 30 Min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min