Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g olive oil
- 600 g beef fillet steak, cut in strips (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 2 pinch freshly ground pepper
- 1 tsp salt
- 100 g onions, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 250 g fresh mushrooms, cut in quarters
- 30 g water
- 10 g cornflour (starch)
-
½
tsp meat stock paste, homemade
lub ½ meat stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp English mustard or other strong mustard e.g. Dijon
- 200 g cream
- 50 g pickled gherkins, cut in strips (opcjonalnie)
- fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1871 kJ / 449 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 1.9 g
Alternatywne przepisy
Smoothie
5 min
Steamed rice
25min
Meatballs with tomato sauce
45 Min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 Std. 20 Min
Beef goulash with bread dumplings
1 Std. 30 Min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 Std. 20 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 Std. 20 Min
Beef Stroganoff
45 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.
Chocolate cake
45 Min