Paté de higaditos de pollo

Paté de higaditos de pollo

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
750 g

Składniki

  • 230 g de vino blanco seco
  • 1 ½ hojas de laurel secas
  • 3 granos de pimienta blanca
  • 380 g de higaditos de pollo lavados y sin nervios
  • 150 g de carne de pollo sin piel ni huesos
  • 380 g de mantequilla
  • 1 cucharadita de sal
  • 3 pellizcos de pimienta molida
  • 30 g de vino Pedro Ximénez (o jerez, oporto u otro vino dulce)

Wartości odżywcze na 750 g

Kalorie 3598 kcal / 15056 kJ
Białko 100.2 g
Tłuszcz 331.2 g
Węglowodany 14.7 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 202.6 g
Sód 2767.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...