
Urządzenia i Akcesoria
Sos jabłkowy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 porcje
Składniki
-
jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki250 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego5 g
-
cukru15 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM (opcjonalnie)½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
98.7 kcal /
412.7 kJ
Białko
0.4 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
1.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska