Urządzenia i Akcesoria
Przecier jabłkowo-bananowy z sokiem pomarańczowym
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 porcja
Składniki
-
100 g jabłka obranego, bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki
-
50 g banana pokrojonego na kawałki
-
50 g soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego
-
1 bezglutenowy herbatnik (opcjonalnie) dla niemowląt, połamany na kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
1.7 g
Kalorie
596 kJ /
142 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
33.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Mus z gruszki i jabłka (od 7. miesiąca życia)
20 min
Purée marchewkowe z jabłkiem i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z zieloną fasolką, marchewką i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Mus z bananów
10 min
Mus z kiwi
10 min
Przecier z gruszką, jabłkiem i suszonymi morelami
25 min
Przecier z jabłkiem, malinami i awokado
25 min
Purée ziemniaczane z marchewką i cukinią (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z marchewką (dla dzieci)
35 min
Przecier jabłkowo-gruszkowy z bananem
5 min
Mus jabłkowy z marchewką
15 min
Purée z gruszki i banana
10 min