Przecier jabłkowo-bananowy z sokiem pomarańczowym
TM5 TM6

Przecier jabłkowo-bananowy z sokiem pomarańczowym

Składniki

  • 100 g jabłka, obranego, bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki
  • 50 g banana, pokrojonego na kawałki
  • 50 g soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego
  • 1 bezglutenowy herbatnik dla niemowląt, połamany na kawałki (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
596 kJ / 142 kcal
Białko
1.7 g
Węglowodany
33.6 g
Tłuszcz
1.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo®  i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów  – bez żadnych haczyków! 

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie