Urządzenia i Akcesoria
Herb and garlic dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed, cut into pieces1
-
cream cheese cut into pieces125 g
-
natural yoghurt or 5-10 g milk (optional - see Tips)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
116.9 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
465.4 kJ /
111.3 kcal
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheese and bacon cob loaf
1 godz. 20 min
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Coleslaw
10 min
Beetroot salad
10 min
Meatloaf with red sauce
1 godz. 15 min
Vegetable stock paste
30 min
Butter
10 min
Brazilian cheese puffs
20 min
Creamy sun-dried tomato dip
5 min
Fruity dream (soft serve ice cream)
5 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min