Urządzenia i Akcesoria
Fondant (pasta de azúcar)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
310 g
Składniki
-
300 g de azúcar
-
15 g de goma
-
20 g de clara de huevo pasteurizada
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 310 g
Białko
2.1 g
Kalorie
4635 kJ /
1109 kcal
Tłuszcz
0.02 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
275.06 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2 godz. 45 min
Galletas de Pascua
1 godz. 30 min
Crema de mantequilla
5 min
Glaseado blanco
5 min
Helado de vainilla
12 godz.
Ganache de chocolate blanco
1 godz. 5 min
Macarons
2 godz. 30 min
Tarta de piña y coco con frosting de rosas
5 godz.
Tarta para celebraciones
7 godz.
Cupcakes de vainilla
1 godz.
Chiffon de chocolate y buttercream
2 godz. 30 min
Bizcocho triple de chocolate
2 godz. 20 min