Urządzenia i Akcesoria
Fondant (pasta de azúcar)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
310 g
Składniki
-
300 g de azúcar
-
15 g de goma
-
20 g de clara de huevo pasteurizada
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 310 g
Białko
2.1 g
Kalorie
4635 kJ /
1109 kcal
Tłuszcz
0.02 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
275.06 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cake pops
2 godz.
Tarta para celebraciones
7 godz.
Casita de Navidad
6 godz.
Bizcocho triple de chocolate
2 godz. 20 min
Gofres de sartén
45 min
Crema de mantequilla
5 min
Galletas de mantequilla
50 min
Glaseado blanco
5 min
Frosting de chocolate y mantequilla
10 min
Bizcocho plancha de chocolate
30 min
Frosting de mascarpone y cacao
10 min
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2 godz. 45 min