Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 stroužky česneku
- 225 gramů cibule, napůl
- 4 papriky (ca. 700 g),na proužky
- 20 gramů oleje
- 1 konzerva rajčat, bez slupky (250 g)
- 1 kukuřice, sterilovaná (285 g)
- 1 konzerva vlašských fazolí (250 g)
- ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 40 gramů škrobu
- 30 gramů vody
- 2 polévkové lžíce koriandru, čerstvého, nasekaného
Polentová krusta
- 200 gramů sýru gouda, na kousky
- 250 gramů polenty
- 25 gramů hladké mouky
- 1 balíček kypřicího prášku do pečiva
- ½ čajové lžičky soli
-
1
kostka zeleninového bujónu
lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 2 vejce
- 200 gramů mléka
- 20 gramů oleje
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2330 kJ / 555 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 23 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zeleninová kapsa
45min
Fazolové placičky
10 Std. 30 Min
Papriky plněné quinoou s bylinkami
30min
Krém Saint-Germain
50min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5 min
Cizrnové kuličky s dýní
25 min
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20 min
Müsli z čerstvého kokosu a datlí
5 min
Jehněčí s cizrnou
1 godz. 5 min
Zelné knedlíky
36min
Sójový guláš s knedlíky v balíčku
1h 25min
Ratatouille
40min