Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů dýňové dužiny (hokkaido nebo máslové dýně), syrové, příp. oloupané, na kousky
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 150 gramů červených ředkviček, napůl
- 150 gramů jablek, na čtvrtky
-
50
gramů dýňových semínek, příp. orestovaných
lub 50 gramů vlašských ořechů, loupaných - 30 gramů olivového oleje
- 20 gramů citrónové šťávy
- 15 gramů hořčice
- 15 gramů medu
- ½ - ¾ čajové lžičky soli
- 2 špetky čerstvě umletého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 581 kJ / 139 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brokolicový salát s goji
10min
Brokolicová pomazánka
15min
Podzimní celerový salát
15min
Salát z quinoy s cuketou a mrkví
1 godz. 35 min
Cuketovo-mátový salát
10min
Podzimní dýňový salát
10min
Ruský salát z červené řepy
1h 10min
Dvoubarevný dezert z tvarohu a avokáda
10min
Frittata s cuketou a ricottou (bez lepku)
40 min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10min
Vaječná pomazánka s tvarohem
10min
Pomazánka z červené řepy
5min