Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů parmazánu, na kousky (2-3 cm)
- 200 gramů bílé cizrny, konzervované, scezené
- 2 - 3 snítky čerstvé petržele
- 100 gramů brambor, vařených
- 70 gramů hladké mouky
- 100 gramů sušené šunky, na kostičky
- 1 vejce
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- extra panenský olivový olej, podle potřeby
- 200 gramů dužiny dýně, na tenké plátky
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 249 kJ / 60 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cizrnové karbanátky
11h 10min
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50 Min
Květáková pizza
30 Min
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1h 10min
Dýňové karbanátky se špaldou
1 Std. 40 Min
Křupavé zeleninové placky s červenou řepou
1 Std. 20 Min
Zelené smoothie lívanečky
45 Min
Velikonoční králičí paštika
1 Std. 25 Min
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2h 30min
Fazolový burger (veganský)
1 Std. 20 Min
Polentový koláč s meruňkami (bez cukru)
55min
Quiche s fetou a červenou řepou
1h 50min