Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 stroužky česneku
- 10 gramů čerstvého zázvoru
- 80 gramů hnědého cukru
- 200 gramů sójové omáčky
- 20 gramů oleje
- 8 kuřecích stehen s kůží, vykostěných
- 300 gramů vody
-
500
gramů pak choi, čínské zelí, podélně přepůlené
lub 500 gramů brokolice, na růžičky - 2000 gramů ledově studené vody
- 2 snítky jarní cibulky, na kolečka (cca 1–2 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2139 kJ / 511.3 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Tłuszcz
- 34.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.9 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 1585.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45 Min
Buddha bowl s kuřecím masem pro TM6
1h
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1 Std. 15 Min
Buddha bowl s kuřecím masem
1h
Caesar salát s kuřecím masem
50min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2 godz. 5 min
Zapečená vepřová panenka s brokolicí a těstovinami
1 Std. 15 Min
Japonská majonéza (kewpie)
Brak ocen
Kuřecí Pad Thai
20min
Kari nudle s vepřovým masem
45 Min
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1h 20min
Trhané vepřové maso
4h 5min