Wersje kompatybilne
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 gramů sýru Gruyére, na kousky
- 1200 gramů vody
- 3 čajové lžičky soli
- 500 gramů brambor, pevných, na kostičky (cca 2 cm)
- 200 gramů těstovin, kolínek
- 40 gramů másla a trochu navíc na vymazání
- 200 gramů žluté cibule, napůl
- 300 gramů mléka
- 100 gramů smetany
- 2 špetky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3157 kJ / 754 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zapečené brambory s květákem a parmazánem
1h
Zapečené těstoviny se zeleninou
1h
Těstoviny penne s houbami
35min
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55 min
Pečené brambory plněné krémem z romaduru
1h 40 min
Zapečené brambory se žampióny a sýrem camembert
1h
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35min
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1h
Hořčičná vejce s vařenými bramborami
1h 5min
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1h
Rychlé makaróny z trouby
1 Std. 10 Min
Fazole ve smetanové omáčce, podávané v chlebu
10h 50 min