Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 gramů hrušek, zralých, na čtvrtky, bez jádřinců
- 3 polévkové lžíce citrónové šťávy
- 250 gramů cukru krupice
- 1 malý kousek skořice, celé (cca 2 cm)
- 200 gramů loupaných mandlí, celých
- 200 gramů hořké čokolády, na kousky
- 250 gramů másla, na kousky, plus extra na vymazání
- 1 špetka soli
- 4 vejce
- 180 gramů hladké mouky
- 20 gramů kakaového prášku
- 2 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 50 gramů mléka
- 70 gramů meruňkového džemu
- 20 gramů plátků mandlí (2-3 polévkové lžíce)
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1278 kJ / 305 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35min
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35min
Chia jogurtová sklenička
10min
Vaječné sufflé s uzeným masem
40min
Oříškové nanuky
8 godz. 15 min
Koláč s mascarpone a ovocem
1h 25min
Vánoční cupcaky - sobi
1 godz. 15 min
Hruškový mug cake se skořicí
25min
Čokoládové vafle s karamelovou polevou a banány
1 godz.
Smetanový krém ze sladkých karamel
2 godz. 30 min
Gnocchi trikolóra
25min
Banánové muffiny s vlašskými ořechy
35min