素燴香菇

素燴香菇

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 紅蘿蔔 切塊
    60 克
  • 白蘿蔔 切塊
    30 克
  • 沙拉油
    1 大匙
  • 烤麩 切小塊
    6 塊
    6 塊 油豆腐, 切塊
  • 素蠔油
    4 茶匙
  • 太白粉 多備一些備用
    2 茶匙
  • 1 小撮
  • 新鮮香菇 洗淨擦乾
    12 顆
  • 枸杞
    1 大匙
  • 青江菜
    200 克
  • 500 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 58 kcal / 243 kJ
Białko 1.7 g
Tłuszcz 3.9 g
Węglowodany 4.6 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...