Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 300 g di latte intero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di cocco disidratato grattugiato
- 25 g di amido di mais (maizena)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1778 kJ / 425 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 37.9 g
- Tłuszcz
- 29.5 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelato allo yogurt
10h 20 min
Gelato cioccolato e menta
10h 25 min
Gelato al cioccolato
12u.
Gelato al gianduia
10h 20 min
Gelato al pistacchio senza uova
10h 20 min
Gelato al cioccolato bianco
10h 20 min
Stracciatella
10h 25 min
Spagnola
10h 20 min
Gelato alla nocciola senza uova
10h 20 min
Gelato pistacchio e mandorle
8h 30min
Gelato al cioccolato senza uova e lattosio
10h 20 min
Gelato al limone
8h 20min