![Postre de bizcocho y crema de queso Postre de bizcocho y crema de queso](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7B3B31D7-A5AD-423B-8FC7-BCFCA3A648C9/Derivates/18DF4BB2-55A9-4438-855E-A8D257DABBB5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 70 g de harina de repostería
- 50 g de azúcar moreno
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- ¼ de cucharadita de bicarbonato
- 10 g de cacao puro en polvo
- 1 pellizco de sal
- 40 g de leche
- 40 g de agua
- 30 g de aceite de girasol
Frosting, montaje y decoración
- 25 g de chocolate blanco
- 15 g de mantequilla
- 100 g de queso cremoso (tipo Philadelphia®)
- 15 g de azúcar glas
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 6 cucharadas de crema de whisky
- 12 grosellas rojas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1122 kJ / 268 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 26.7 g
- Tłuszcz
- 16.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 188 mg
Alternatywne przepisy
Tarta de dulce de leche y nubes
4 Std. 20 Min
Postre de plátano a capas
15 Min
Charlota de mango con bizcocho al cacao
6h 15min
Postre cuatro capas
4h 10 min
Tarta helada de crema de avellanas y mascarpone
3h 10min
Cheesecake de chocolate y café
3h 20min
Semifrío de Licor 43 Orochata® con fartons
4j 30 menit
Tarta de limón y chocolate
2 Std.
Party-pops cake
3 Std. 15 Min
Tarta mousse petit regaliz
2 Std. 30 Min
Pastel de piña y crema
2ч. 45 мин.
Tarta de chocolate con dos texturas
1h 40min