Postre red velvet para dos

Postre red velvet para dos

4.6 22 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 raciones

Składniki

Bizcocho
  • de harina de repostería
    70 g
  • de azúcar moreno
    50 g
  • de levadura química en polvo
    ½ cucharadita
  • de bicarbonato
    ¼ cucharadita
  • de cacao puro en polvo
    10 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de leche
    40 g
  • de agua
    40 g
  • de aceite de girasol
    30 g
  • de colorante rojo
    1 punta de cuchillo
Frosting, montaje y decoración
  • de chocolate blanco
    25 g
  • de mantequilla
    15 g
  • de queso cremoso
    100 g
  • de azúcar glas
    15 g
  • de vainilla líquida
    1 chorrito
  • de crema de whisky
    6 cucharadas
  • de grageas de azúcar para decorar
    1 cucharadita

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 792 kcal / 3311 kJ
Białko 18.78 g
Tłuszcz 40.82 g
Węglowodany 76.95 g
Błonnik 1.44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...