Ensalada de garbanzos y espinacas con cilantro y lima

Ensalada de garbanzos y espinacas con cilantro y lima

4.1 95 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 raciones

Składniki

  • 400 g de garbanzos cocidos (en conserva)
  • 150 g de hojas de espinaca frescas
  • 600 g de agua
  • 100 g de cebolla
  • 40 g de zumo de lima
  • 10 ramitas cilantro fresco (solo las hojas)
  • ½ cucharadita de azúcar
  • 2 cucharadas de mostaza de Dijon
  • 1 diente de ajo
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra
  • ½ cucharadita de comino en grano
    ½ cucharadita de comino molido
  • ½ cucharadita de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 10.68 g
Kalorie 868 kJ / 208 kcal
Tłuszcz 8.2 g
Błonnik 11.83 g
Węglowodany 22.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...