Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 蝦仁, 以鹽水洗淨
- 150 克 豬絞肉
- 2 顆 蛋
- 5 克 南薑
- 10 克 魚露
- 10 克 玉米粉
- 8 枝 甘蔗, 切成10公分長,手指頭粗細
- 30 克 低筋麵粉
- 30 克 麵包粉
- 美乃滋, 適量
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1659 kJ / 396 kcal
- Białko
- 22.219 g
- Węglowodany
- 48.835 g
- Tłuszcz
- 13.983 g
- Błonnik
- 1.18 g