
Urządzenia i Akcesoria
甘蔗蝦
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
蝦仁 以鹽水洗淨200 克
-
豬絞肉150 克
-
蛋 將蛋白蛋黃分開1 顆
-
南薑5 克
-
魚露10 克
-
玉米粉10 克
-
蛋1 顆
-
甘蔗 切成10公分長,手指頭粗細8 枝
-
低筋麵粉30 克
-
麵包粉30 克
-
美乃滋 適量
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
396 kcal /
1659 kJ
Białko
22.219 g
Tłuszcz
13.983 g
Węglowodany
48.835 g
Błonnik
1.18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

東南亞風味在我家
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan