
Urządzenia i Akcesoria
蕃茄餅乾條
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 完整食譜
Składniki
-
低筋麵粉70 克
-
糯米粉60 克
-
日本太白粉30 克
-
小蘇打粉½ 茶匙
-
番茄乾 (自製或市售)100 克
-
乾燥奧勒岡½ 茶匙
-
海鹽¼ 茶匙
-
冰糖粉2 茶匙
-
黑胡椒粉 依個人喜好調整2 小撮
-
橄欖油50 克
-
檸檬汁1 茶匙
-
番茄醬15 克
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
1331 kcal /
5572 kJ
Białko
24.1 g
Tłuszcz
54.6 g
Węglowodany
197.8 g
Błonnik
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一學就會人氣烘焙
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan