Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 克 低筋麵粉
- 60 克 糯米粉
- 30 克 日本太白粉
- ½ 茶匙 小蘇打粉
- 100 克 蕃茄乾 (自製或市售)
- ½ 茶匙 乾燥奧勒岡
- ¼ 茶匙 海鹽
- 2 茶匙 冰糖粉
- 2 小撮 黑胡椒粒, 依個人喜好調整
- 50 克 橄欖油
- 1 茶匙 檸檬汁
- 15 克 蕃茄醬
- Wartości odżywcze
- na 1 份食譜
- Kalorie
- 5572 kJ / 1331 kcal
- Białko
- 24.1 g
- Węglowodany
- 197.8 g
- Tłuszcz
- 54.6 g
- Błonnik
- 14.7 g