Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 奶油, 多備一點刷油用
- 100 克 芳汀那乳酪, 切塊
- 50 克 熟火腿, 切塊
- 1000 克 牛奶
- 1 茶匙 鹽
- 1 茶匙 豆蔻粉
- 250 克 粗粒麵粉 (杜蘭小麥粉)
- 50 克 帕瑪森起士, 磨碎
- 2 顆 蛋黃
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2558 kJ / 611 kcal
- Białko
- 30.7 g
- Węglowodany
- 58.8 g
- Tłuszcz
- 29.9 g
- Błonnik
- 0.1 g