
Urządzenia i Akcesoria
羅馬式焗烤麵餅
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
奶油 多備一點刷油用20 克
-
芳汀那乳酪 切塊100 克
-
熟火腿 切塊50 克
-
牛奶1000 克
-
鹽1 茶匙
-
豆蔻粉1 茶匙
-
粗粒麵粉 (杜蘭小麥粉)250 克
-
帕瑪森起士 磨碎50 克
-
蛋黃2 顆
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
611 kcal /
2558 kJ
Białko
30.7 g
Tłuszcz
29.9 g
Węglowodany
58.8 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pepe義大利廚房
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan