Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 克 奶油,有鹽或無鹽
- 200 克 中筋麵粉
- 100 克 奶油乳酪
- 8 克 泡打粉
- 2 顆 蛋
- 40 克 橄欖油
- 1 茶匙 鹽
- 120 克 義大利生香腸(任一口味) ,去除外皮
- 45 克 菲達乳酪
- 20 克 鮮奶油
- 1 大匙 玉米粉
-
25
克 莫斯卡托粉紅葡萄酒
lub 25 克 甜酒 - 2 片 吉利丁片
-
100
克 莫斯卡托粉紅葡萄酒
lub 100 克 甜紅酒 - 100 克 小黃瓜
- 2 - 3 片 (薄片) 伊丹乳酪
- Wartości odżywcze
- na 12 人份
- Kalorie
- 13090.1 kJ / 3128.6 kcal
- Białko
- 118.4 g
- Węglowodany
- 261.6 g
- Tłuszcz
- 167.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 58.1 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 4940.5 mg