Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 克 中筋麵粉
- 35 克 橄欖油
- 125 克 水
- 1 茶匙 鹽
- 1 小撮 糖
- 2 粒 蒜頭
- 100 克 紅甜椒 ,切丁 (約 1 公分)
- 200 克 罐裝白色鷹嘴豆 ,瀝乾水份
- 2 - 3 小撮 黑胡椒粉
-
½
茶匙 煙燻紅椒粉
lub ½ 茶匙 紅椒粉 -
75
克 希臘優格
lub 75 克 瑪斯卡澎乳酪 -
1
大匙 新鮮巴西利
lub 1 大匙 新鮮香菜葉
- Wartości odżywcze
- na 12 人份
- Kalorie
- 6397.9 kJ / 1529.1 kcal
- Białko
- 39.4 g
- Węglowodany
- 224.4 g
- Tłuszcz
- 52.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Błonnik
- 21.4 g
- Sód
- 2791.1 mg