
Urządzenia i Akcesoria
芝麻脆餅
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 人份
Składniki
-
亞麻籽70 克
-
黑芝麻60 克
-
葵花籽50 克
-
奇亞籽50 克
-
南瓜籽50 克
-
水300 克
-
鹽½ 茶匙
-
橄欖油20 克
-
香鬆 (opcjonalnie)2 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
126.1 kcal /
527.4 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
10.5 g
Węglowodany
5.9 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Sód
108.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

探索無麩質
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan