Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 根 櫛瓜 ,切除頭尾,垂直切半
- ½ 茶匙 鹽
- 30 克 中筋麵粉
- 1 顆 蛋
- 2 大匙 帕瑪森起司
- ½ 茶匙 大蒜粉
- 300 克 番茄 ,切塊
- 1 小撮 鹽
- ¼ 茶匙 義大利綜合香料
- 80 克 起司絲
- 1 片 火腿片 ,切6塊
- 2 個 蘑菇 ,切片
- 青椒 ,少許,切絲
- 紫洋蔥 ,少許,切絲
- Wartości odżywcze
- na 1 片
- Kalorie
- 492.3 kJ / 117.7 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 6.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 367.8 mg