
Urządzenia i Akcesoria
聖誕樹開胃鹹蛋糕
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
20 塊
Składniki
-
帕瑪森起司 ,切塊60 克
-
格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese) ,切塊60 克
-
中筋麵粉300 克
-
泡打粉15 克
-
蛋4 顆
-
牛奶250 克
-
葵花油100 克
-
豆蔻粉2 小撮
-
羅勒, 乾燥1 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
西班牙臘腸 ,切小丁 (約0.5 cm)150 克
-
櫛瓜 ,切小丁 (約0.5 cm)150 克
-
奶油乳酪200 克
-
瑪斯卡澎乳酪60 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約35%)20 克
-
鹽1 - 2 小撮
-
迷你瑪札瑞拉乾酪球50 克
-
櫻桃番茄 ,對切50 克
-
去核橄欖 (任一種類) ,切片50 克
-
酸黃瓜 ,切片50 克
-
罐裝朝鮮蓟心 ,一切四50 克
-
新鮮迷迭香20 克
-
紅蘿蔔 ,切成星星造型20 克
Wartości odżywcze na 20 塊
Kalorie
4851.1 kcal /
20297 kJ
Białko
171.3 g
Tłuszcz
336.6 g
Węglowodany
287.4 g
Błonnik
19.2 g
Tłuszcz nasycony
130.4 g
Sód
9568.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

聖誕星派對
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan