Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 克 帕瑪森起司 ,切塊
- 60 克 格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese) ,切塊
- 300 克 中筋麵粉
- 15 克 泡打粉
- 4 顆 蛋
- 250 克 牛奶
- 100 克 葵花油
- 2 小撮 豆蔻粉
- 1 茶匙 羅勒, 乾燥
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 1 茶匙 鹽
- 150 克 西班牙臘腸 ,切小丁 (約0.5 cm)
- 150 克 櫛瓜 ,切小丁 (約0.5 cm)
- 200 克 奶油乳酪
- 60 克 瑪斯卡澎乳酪
- 20 克 鮮奶油 (脂肪含量約35%)
- 1 - 2 小撮 鹽
- 50 克 迷你瑪札瑞拉乾酪球
- 50 克 櫻桃番茄 ,對切
- 50 克 去核橄欖 (任一種類) ,切片
- 50 克 酸黃瓜 ,切片
- 50 克 罐裝朝鮮蓟心 ,一切四
- 20 克 新鮮迷迭香
- 20 克 紅蘿蔔 ,切成星星造型
- Wartości odżywcze
- na 20 塊
- Kalorie
- 20297 kJ / 4851.1 kcal
- Białko
- 171.3 g
- Węglowodany
- 287.4 g
- Tłuszcz
- 336.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 130.4 g
- Błonnik
- 19.2 g
- Sód
- 9568.2 mg