聖誕樹開胃鹹蛋糕

聖誕樹開胃鹹蛋糕

4.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
20 塊

Składniki

  • 帕瑪森起司 ,切塊
    60 克
  • 格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese) ,切塊
    60 克
  • 中筋麵粉
    300 克
  • 泡打粉
    15 克
  • 4 顆
  • 牛奶
    250 克
  • 葵花油
    100 克
  • 豆蔻粉
    2 小撮
  • 羅勒, 乾燥
    1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 西班牙臘腸 ,切小丁 (約0.5 cm)
    150 克
  • 櫛瓜 ,切小丁 (約0.5 cm)
    150 克
  • 奶油乳酪
    200 克
  • 瑪斯卡澎乳酪
    60 克
  • 鮮奶油 (脂肪含量約35%)
    20 克
  • 1 - 2 小撮
  • 迷你瑪札瑞拉乾酪球
    50 克
  • 櫻桃番茄 ,對切
    50 克
  • 去核橄欖 (任一種類) ,切片
    50 克
  • 酸黃瓜 ,切片
    50 克
  • 罐裝朝鮮蓟心 ,一切四
    50 克
  • 新鮮迷迭香
    20 克
  • 紅蘿蔔 ,切成星星造型
    20 克

Wartości odżywcze na 20 塊

Kalorie 4851.1 kcal / 20297 kJ
Białko 171.3 g
Tłuszcz 336.6 g
Węglowodany 287.4 g
Błonnik 19.2 g
Tłuszcz nasycony 130.4 g
Sód 9568.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...