蘆筍起司鹹派
TM6 TM5

蘆筍起司鹹派

(Brak ocen)

Składniki

  • 300 克 蘆筍 ,去除硬老的尾端
  • 80 克 希臘優格 ,瀝乾
  • 40 克 高達乳酪(Gouda) ,塊狀
  • 8 - 10 片 (葉片) 新鮮羅勒葉
    lub 新鮮平葉巴西里 ,1 小把,只取葉子
  • 105 克 低筋麵粉
  • 55 克 奶油 ,切塊,冷藏
  • ½ 茶匙 鹽
  • 40 克 冷水
  • 100 克 洋蔥 ,切塊
  • 15 克 橄欖油
  • 2 顆 蛋
  • ½ 茶匙 黑胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
708.3 kJ / 169.3 kcal
Białko
5.8 g
Węglowodany
14.3 g
Tłuszcz
10.1 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Błonnik
1.3 g
Sód
209.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy