Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bagels
- 1130 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 20 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
- 130 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de leche en polvo (opcjonalnie)
- 5 g de aceite de girasol
- 15 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 huevo batido para pintar
- 1 - 2 cucharadas de semillas de sésamo, amapola, etc. para espolvorear
Relleno
- 200 g de salmón ahumado en lonchas
- 50 g de rúcula
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 624 kJ / 149 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 18.5 g
- Tłuszcz
- 4.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 291.6 mg
Alternatywne przepisy
Panecillos bretzel
5h 30min
Pan para hamburguesa
3h 20 min
Panecillos de queso de cabra
2 godz.
Minihamburguesas de bonito
3h 40 min
Hamburguesas de bacalao a la cúrcuma con mojo de cilantro
45 min
Bricks de cangrejo
35min
Bollitos de albahaca y parmesano
2hod. 50min
Bagels
2 godz.
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2hod. 50min
Mantequilla Café de París
10min
Bagels caprese
2 godz.
Calzone margarita con huevo
2hod. 50min