Bagels con salmón ahumado y rúcula

Bagels con salmón ahumado y rúcula

4.6 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
11 unidades

Składniki

Bagels
  • 1130 g de agua
  • 10 g de levadura prensada fresca
  • 20 g de azúcar
  • 120 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
  • 130 g de harina de fuerza
  • ½ cucharadita de leche en polvo (opcjonalnie)
  • 5 g de aceite de girasol
  • 15 g de mantequilla a temperatura ambiente
  • 1 huevo batido para pintar
  • 1 - 2 cucharadas de semillas de sésamo amapola, etc. para espolvorear
Relleno
  • 200 g de salmón ahumado en lonchas
  • 50 g de rúcula

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 149 kcal / 624 kJ
Białko 7.8 g
Tłuszcz 4.9 g
Węglowodany 18.5 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Sód 291.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...