Bagels con salmón ahumado y rúcula

Bagels con salmón ahumado y rúcula

4.6 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
11 unidades

Składniki

Bagels
  • de agua
    1130 g
  • de levadura prensada fresca
    10 g
  • de azúcar
    20 g
  • de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
    120 g
  • de harina de fuerza
    130 g
  • de leche en polvo (opcjonalnie)
    ½ cucharadita
  • de aceite de girasol
    5 g
  • de mantequilla a temperatura ambiente
    15 g
  • huevo batido para pintar
    1
  • de semillas de sésamo amapola, etc. para espolvorear
    1 - 2 cucharadas
Relleno
  • de salmón ahumado en lonchas
    200 g
  • de rúcula
    50 g

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 149 kcal / 624 kJ
Białko 7.8 g
Tłuszcz 4.9 g
Węglowodany 18.5 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Sód 291.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...