Urządzenia i Akcesoria
Salsa de toffee
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
500 g
Składniki
-
110 g de mantequilla
-
200 g de azúcar moreno
-
200 g de nata líquida
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Białko
5.1 g
Kalorie
9487 kJ /
2270 kcal
Tłuszcz
159.6 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
203.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Crema de limón (Lemon curd)
25 min
Crema de caramelo
2 godz. 10 min
Macarons
2 godz. 30 min
Almíbar básico
10 min
Relleno de café y whisky
5 min
Árbol de choux (Croquembouche)
2 godz.
Lemon curd (Espesar)
20 min
Praliné de almendras
1 godz. 10 min
Dulce de leche
2 godz. 50 min
Merengue francés
2 godz. 15 min
Salsa de toffee al café
10 min
Acarayés de camarones con mojo y vinagreta de tomates verdes
12 godz. 45 min