Banana Ice Cream with Peanut Butter and Chocolate
TM6 TM5

Banana Ice Cream with Peanut Butter and Chocolate

3.2 (23 oceny)

Składniki

  • 400 g tinned coconut milk (1 x 400 g tin), chilled in fridge for approx. 8 hours
  • 200 g peanuts, roasted, unsalted
  • 600 g bananas, ripe (see tips), sliced, then frozen
  • 130 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
  • 20 g coconut oil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2293 kJ / 548 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
38 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy