Urządzenia i Akcesoria
Banana Ice Cream with Peanut Butter and Chocolate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
tinned coconut milk (1 x 400 g tin), chilled in fridge for approx. 8 hours400 g
-
peanuts, roasted, unsalted200 g
-
bananas ripe (see tips), sliced, then frozen600 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets130 g
-
coconut oil20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
2293 kJ /
548 kcal
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1 godz. 5 min
Gluten Free Plain Flour
5 min
Courgette and Cocoa Cake
24 godz.
Oat Pancakes with Peanut Milk
8 godz. 55 min
Orange and Coconut Squares
35 min
Quinoa, Banana, Cranberry and Chia Granola Bars
1 godz. 15 min
Wholefood Pancakes with Vanilla and Cinnamon Poached Apples
1 godz. 25 min
Vegetable Spring Rolls
2 godz. 10 min
Gluten Free Savoury Pancakes with Seafood
1 godz.
Gluten Free Lemon Cupcakes
1 godz. 15 min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 godz. 45 min
Sourdough-style Loaf
122 godz. 45 min