Urządzenia i Akcesoria
Banana Ice Cream with Peanut Butter and Chocolate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
tinned coconut milk (1 x 400 g tin), chilled in fridge for approx. 8 hours400 g
-
peanuts, roasted, unsalted200 g
-
bananas ripe (see tips), sliced, then frozen600 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets130 g
-
coconut oil20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
2293 kJ /
548 kcal
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50 Min
Barbecue Beanburger Sliders
1 Std. 50 Min
Chocolate Chip Muffins
1 Std.
Rice pudding
1 Std.
Pumpkin Soup
35 Min
Coleslaw
10 Min
Chocolate Mousse
3 Std. 20 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Paleo Breakfast Cereal
30 Min
White Chocolate Cheesecake
16 Std.
Gluten-free Gingerbread Biscuits
1 Std. 30 Min