Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi (1 cm)
- 250 g di zucchero
- 50 g di acqua
- 125 g di albumi (4 uova)
- 6 wafer tondi, dello stesso diametro degli stampi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2063 kJ / 493 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 78.2 g
- Tłuszcz
- 19.2 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4h
Glassa al cioccolato
20 Min
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Glassa di zucchero
10 Min
Torta alle bucce di banana
3h 45min
Tartufi con cuore al cocco
6u. 50min
Cioccolatini ripieni al cocco
2 Std. 30 Min
Girelle alla ricotta
1 Std. 15 Min
Isadora ubriaca alle noci
3 Std.
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Cake pops natalizie
4h