Urządzenia i Akcesoria
Morettini
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
6 pezzi
Składniki
-
200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi (1 cm)
-
250 g zucchero
-
50 g di acqua
-
125 g di albumi (4 uova)
-
6 wafer tondi, dello stesso diametro degli stampi
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
6.9 g
Kalorie
2063 kJ /
493 kcal
Tłuszcz
19.2 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
78.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Delizie al cioccolato
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Salsa al caramello
35 min
Coupelle ripiene
35 min
Profiteroles al limone
1 godz. 45 min
Glassa al cioccolato
20 min
Panna montata
10 min
Crema tartufo
12 godz. 20 min
Semifreddo al cioccolato/caffé
6 godz. 30 min
Girelle alla ricotta
1 godz. 15 min
Ventaglietti ricoperti
2 godz. 40 min
Cono graffa
1 godz.
Sciroppo di cacao
20 min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 min