Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 dose di pasta frolla come da Libro base
- 200 g di cioccolato fondente alle nocciole
- 300 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 50 g di zucchero
- 20 g di limoncello
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 28.5 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chiacchiere
1h 35min
Cornetti al cioccolato
3 Std. 35 Min
Torta pazientina
3 Std. 55 Min
Girelle al cioccolato
9u. 40min
Calzone dolce di ricotta
1h 40 min
Torta cappuccino e caramello
2óra
Piccole pastiere
2óra
Panettone farcito
6 godz. 45 min
Torta cioccolato, caramello e noci
1h 40 min
Maxi cannoncino ripieno
6 Std. 30 Min
Tartufi al cioccolato fondente
6 Std. 40 Min
Torta di rose al gianduia
4h 10min