Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 dose di pasta frolla come da Libro base
- 200 g di cioccolato fondente alle nocciole
- 300 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 50 g di zucchero
- 20 g di limoncello
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 28.5 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fantasia di nocciole
1h 35min
Dolcetti semplici mandorle e cioccolato
5h 40min
Torta degli auguri
1h 35min
Crostata di frutta al San Marzano
1sa
Danubio dolce al cioccolato
6h
Zuccotto all'ananas
7hod. 25min
Pan di Spagna
1h 50min
Galette des rois al cioccolato
2sa 30 dk
Chiocciole raw al cocco
12 godz. 25 min
Torta fragole e Champagne
4h 30min
Biscottini di vetro
45 dk
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 dk