Pasta sfoglia al cacao
TM5 TM6

Pasta sfoglia al cacao

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 200 g di farina tipo 00 + q.b. per spolverizzare
  • 200 g di burro, congelato a pezzi
  • 20 g di cacao amaro in polvere
  • ½ cucchiaino di sale
  • 90 g di acqua molto fredda

Wartości odżywcze
na 1 Ricetta completa
Kalorie
9761 kJ / 2333 kcal
Białko
30 g
Węglowodany
175 g
Tłuszcz
173 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy