Urządzenia i Akcesoria
Pasta sfoglia al cacao
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
200 g di farina tipo 00 + q.b. per spolverizzare
-
200 g di burro congelato a pezzi
-
20 g di cacao amaro in polvere
-
½ cucchiaino di sale
-
90 g di acqua molto fredda
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
30 g
Kalorie
9761 kJ /
2333 kcal
Tłuszcz
173 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
175 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cioccolato
62 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Taralli pugliesi
1 godz. 15 min
Lievito madre disidratato
24 godz. 10 min
Baguette
4 godz.
Baci di dama calabresi
1 godz.
Panettone al cioccolato e arancia
3 godz. 30 min
Sagne chine
1 godz. 40 min
Pandoro
12 godz.
Sandwich colorati
3 godz. 15 min
Sandwich con crema alla vaniglia
2 godz.
Gianduia
20 min
Croissant
7 godz. 30 min
Baguette tradizionale
15 godz. 35 min