Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di panna (35% di grassi)
- 75 g di zucchero
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 12590 kJ / 3009 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 195 g
- Tłuszcz
- 242 g
- Błonnik
- 26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartufi con cuore al cocco
6 godz. 50 min
Pasta Choux
2u.
Pan di Spagna
1h 50min
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4 godz. 35 min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4h
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30 min
Bon bon ripieni di toffee
2h 30min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Glassa al cioccolato
20min