Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di zucchero
- 120 g di farina bianca tipo 00
- 25 g di burro fuso + q.b.
- 1 uovo
- 125 g di acqua
- 1 cucchiaino di cacao in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 3.6 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Burro
40min
Girelle bicolore
3 Std.
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5 godz. 15 min
Cracker dolci salati
1h 30min
Cono alla panna
3 Std. 30 Min
Gelato al cioccolato
12h
Croissant
7 Std. 30 Min
Colombine con gelato all'amaretto
10h 20min
Savoiardi morbidi
40min
Gelato biscotto
7 Std. 45 Min
Vaschetta alla vaniglia variegata al caramello salato
12 Std. 55 Min
Gelato alla nocciola senza uova
10h 20min