Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 油 ,少許,抹油用
- 4 顆 蛋
- ¾ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 新鮮巴西利 ,切碎 (裝飾用) (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 337 kJ / 80.5 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Błonnik
- 0 g