Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 320 g di acqua fredda
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 100 g di farina tipo 0 + q.b.
- 10 g di sale
- 300 g di olive verdi denocciolate
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 975 kJ / 233 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini all'olio
3h 10min
Mantovanine
2sa 45 dk
Filoncini alle olive e formaggio
1h 50min
Panini al curry e ricotta
2 Std. 35 Min
Nodini alle olive
4sa 30 dk
Pane alle olive
2óra 20p
Panini al latte
4h 50min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 Min
Rosette
5u. 20min
Pancarrè
5 Std.
Pane scugnizzo
2 godz.
Ciabattine veloci
3h 10min