Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 250 g de leche
- 50 g de mantequilla
- 75 g de azúcar
- 1 sobre de levadura de panadería deshidratada
- 250 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 250 g de harina
- 1 cucharadita de sal
Relleno y montaje
- 6 lonchas de jamón cocido (en trozos)
- 8 palitos de cangrejo
- 100 g de aceitunas negras sin hueso
- 30 g de mantequilla fundida
- 6 lonchas de queso manchego semicurado
- 6 lonchas de queso de cabra
- 1 huevo batido
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1299 kJ / 311 kcal
- Białko
- 14.4 g
- Węglowodany
- 30.6 g
- Tłuszcz
- 14.52 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hornazo de Salamanca
50min
Rollo de pan mediterráneo
3 Std.
Costrada griega
50min
Rollo de carne y queso con verduras y salsa de champiñones
1 Std. 20 Min
Rollerpizza
1 Std.
Kringle Estonia
1h 40min
Pan de jamón
2h
Delicias de jamón y queso
1 Std. 30 Min
Kringle navideño con confitura de arándanos
2 Std. 20 Min
Bocaditos de pizza y pepperoni
1 Std. 15 Min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4 Std. 10 Min
Caracolas de pizza con pollo a la barbacoa
1 Std. 30 Min