Torta salata di cipolle bianche

Torta salata di cipolle bianche

3.2 30 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 porzioni

Składniki

Impasto
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 10 g di olio di oliva
  • 100 g di acqua + q.b.
  • 300 g farina
  • 200 g di farina di grano duro
  • 100 g di farina di forza (manitoba)
  • 1 cucchiaino di sale
Farcia e termine della preparazione
  • 800 g di cipolle bianche in quarti (1000 g se da pulire)
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 20 pomodori ciliegino in quarti
  • 20 olive nere denocciolate
  • 15 g di capperi sotto sale dissalati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 10.2 g
Kalorie 1439 kJ / 344 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 4.3 g
Węglowodany 64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...