Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 320 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 00
- 380 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 125 g di yogurt bianco naturale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 pomodori ciliegino a metà
- sale grosso, a piacere
- semi di girasole, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2134 kJ / 510 kcal
- Białko
- 14.4 g
- Węglowodany
- 91.4 g
- Tłuszcz
- 9.7 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane alle erbe aromatiche
1h 30 min
Focaccia alle olive
2óra
Focaccia al rosmarino
2óra 30p
Pane alla ricotta
3óra
Focaccine fantasia
2h 5min
Focaccia veloce in padella
40 min
Millefoglie pepe e origano
4 Std. 30 Min
Focaccia tirolese
3h 30 min
Focaccia alle olive (TM6)
2óra
Focaccia caprese
3h 30 min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 Std.
Panini alla zucca
4 godz.