Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 320 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 00
- 380 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 125 g di yogurt bianco naturale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 pomodori ciliegino a metà
- sale grosso, a piacere
- semi di girasole, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2134 kJ / 510 kcal
- Białko
- 14.4 g
- Węglowodany
- 91.4 g
- Tłuszcz
- 9.7 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia veloce in padella
40min
Pane alla ricotta
3 Std.
Focaccine con pomodorini
3 godz. 40 min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 Std.
Focaccine fantasia
2u. 5min
Focaccine all'origano
1h 30min
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4 Std.
Focaccia al pesto
3 godz. 40 min
Focaccia caprese
3sa 30 dk
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2h 10min
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Torta di rose salata
4sa 15 dk