Urządzenia i Akcesoria
Panini alla zucca
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz.
8 pezzi
Składniki
-
300 g di acqua
-
200 g di zucca lessata, a pezzi
-
25 g di lievito di birra fresco
-
600 g di farina manitoba + q.b.
-
15 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
10 g
Kalorie
1087.3 kJ /
259.7 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
53.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Treccine al kefir
7 Std. 30 Min
Focaccia di zucca
1 Std. 35 Min
Panini al curry e ricotta
2 Std. 35 Min
Crackers integrali arancia e salvia
2 Std. 40 Min
Panini allo yogurt al mirtillo
3 Std. 30 Min
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2 Std. 30 Min
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5 Std.
Panini alle noci e curcuma
4 Std. 40 Min
Pane alle erbe aromatiche
1 Std. 30 Min
Focaccia allo yogurt
3 Std.
Pane alla zucca e mandorle
5 Std.
Focaccia di zucca (TM6)
1 Std. 35 Min