Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di acqua
- 200 g di zucca lessata, a pezzi
- 25 g di lievito di birra fresco
- 600 g di farina manitoba + q.b.
- 15 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1087.3 kJ / 259.7 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 53.3 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Błonnik
- 2.2 g
Alternatywne przepisy
Focaccia morbida al cioccolato
5sa 30 dk
Pane alla ricotta
3h
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4h
Pane al curry e paprika
4h 50min
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
4h 30min
Focaccia allo yogurt
3h
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Focaccia di zucca (TM6)
1h 35 min
Focaccia di zucca
1h 35 min
Pane alla zucca con uvetta
19h