Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di semi di coriandolo
-
1
polpo fresco a pezzi (1200 g circa)
lub 1 polpo surgelato, scongelato e a pezzi (1200 g circa) - 300 g di cipolle a metà
- 100 g di acqua + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 300 g di pomodori a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 350 g di riso Arborio (cottura 15-18 minuti)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1518 kJ / 363 kcal
- Białko
- 26.1 g
- Węglowodany
- 53.4 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Harira
40 min
Purè di manioca
50min
Filetto di pesce con germogli di soia in salsa piccante
Brak ocen
Scrambled eggs sottovuoto
40 min
Spaghetto al branzino, cocco, lime e taralli (di Mirko Ronzoni)
30min
Bianco e nero con noci e miele
3h 20min
Katsu sando
4h 40min
Moqueca
1h 20min
Stufato di pollo in crema di mostarda
40 min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40 min
Arroz di pollo
1h 20min
Arroz de marisco
1óra 10p