
Urządzenia i Akcesoria
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 porzioni
Składniki
-
di lardo a cubetti50 g
-
di acqua400 g
-
di zucchero1 cucchiaino
-
di lievito di birra fresco25 g
-
di farina di riso consentita da prontuario200 g
-
di farina senza glutine per pizza o pasta300 g
-
di Parmigiano Reggiano grattugiato20 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di olio extravergine di oliva30 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
414 kcal /
1732 kJ
Białko
5.9 g
Tłuszcz
14.9 g
Węglowodany
68.3 g
Błonnik
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Celiachia
61 Przepisów
Włochy
Włochy