Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di farina tipo 00
- 100 g di farina manitoba
- 70 - 90 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino raso di sale
- 30 g di gherigli di noci
- 20 g di mandorle tostate non salate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1696.5 kJ / 405.5 kcal
- Białko
- 12.8 g
- Węglowodany
- 58.5 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia di zucca
1h 35min
Focaccine di segale ai semi
3h 30min
Carbone della Befana
3h 30min
Fiocchi di cacao
49h 30min
Focaccia tirolese
3h 30min
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4 Std.
Ghirlanda di pane golosa
2h 45min
Panini alle noci e curcuma
4h 40min
Pizza romana scomposta
3h 20 min
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1 godz. 15 min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3h 10min