Urządzenia i Akcesoria
Panini alle noci e mandorle (per 2 persone)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 porzioni
Składniki
-
50 g farina tipo 00
-
100 g di farina manitoba
-
70 - 90 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino raso di sale
-
30 g di gherigli di noci
-
20 g di mandorle tostate non salate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
12.8 g
Kalorie
1696.5 kJ /
405.5 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
58.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
A tavola in due
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane in cassetta allo yogurt (10-12 mesi)
3h 45min
Pane alle olive
2h 20min
Finanzieri alle olive taggiasche (per 2 persone)
40min
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1h 15min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2h 30min
Ruote limone e pepe
1h
Ghirlanda di pane golosa
2h 45min
Pizza assettata
1h 45min
Panini alle erbe
3h 5min
Pizza romana scomposta
3h 20min
Nodini alle olive
4h 30min
Panini alle noci e curcuma
4h 40min