Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di farina tipo 00
- 100 g di farina manitoba
- 70 - 90 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino raso di sale
- 30 g di gherigli di noci
- 20 g di mandorle tostate non salate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1696.5 kJ / 405.5 kcal
- Białko
- 12.8 g
- Węglowodany
- 58.5 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filoncini alle olive e formaggio
1 Std. 50 Min
Crackers classici
3h
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1 Std. 15 Min
Pane alle olive
2h 20min
Panini venostani
3h
Ghirlanda di pane golosa
2h 45min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3h 10min
Panini allo yogurt al mirtillo
3h 30min
Panini alle noci e curcuma
4 Std. 40 Min
Crackers al rosmarino
3h
Polka (pane francese)
5h
Pane integrale ai semi vari
4h 10min