Urządzenia i Akcesoria
金瓜獻瑞財運捲
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 塊
Składniki
-
水500 克
-
栗子南瓜 去籽,切塊 (約 2-3 公分厚),詳見要訣100 克
-
½ 茶匙 乾酵母粉, (詳見要訣)新鮮酵母 剝碎5 克
-
奶油,有鹽或無鹽 切塊40 克
-
牛奶50 克
-
糖80 克
-
麵粉 plus dodatkowa ilość do oprószenia230 克
-
肉桂粉⅓ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
中筋麵粉 撒粉用
-
油 抹油用
-
冰糖粉 裝飾用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 塊
Białko
8.6 g
Kalorie
1350.9 kJ /
322.9 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
56.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
團團圓圓聚寶巢
5 Przepisów
Tajwan
Tajwan
Może spodoba Ci się również...
巧克力餐包
3h 15min
蔥花麵包
3h 20min
奶酥麵包
3h 15min
肉桂布里歐麵包
Ninguna valoración
墨西哥薄餅
Ninguna valoración
櫛瓜紅蘿蔔麵包
Ninguna valoración
墨西哥辣椒起司麵包
Ninguna valoración
黑芝麻巴布卡
2h
燕麥奇亞籽麵包
Ninguna valoración
南瓜蔓越莓麵包
2h
紫薯玫瑰饅頭
1h 30min
草莓乳酪玫瑰捲
Ninguna valoración